CraftCorner

CraftCorner palasi juurilleen!

Uudistettu CraftCorner avasi ovensa naistenpäivänä 8.3.2015. Taito Helsky on saanut yhteistyökumppaneikseen Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n, joka luotsaa käsityökulttuuria näkyväksi tuovaaTaitomaailmaa sekä taidekäsityöläisten Muotoiluosuuskunta Unionin26:n myymälä.

TAITO SHOP HELSKY

Taito Shop Helsky on Taito Etelä-Suomi ry:n ylläpitämä korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Esillä on upea valikoima suomalaisen käsiteollisuuden helmiä ja alueellista taitoa, unohtamatta suomalaiseen kulttuuriin liittyviä perinteisiä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien ja oivallusten kautta. Myymälässä on laaja valikoima kodin tekstiilejä. Sisustukseen löydät muhkeita huopia, kattaukseen tekstiilit pellavasta tai puuvillasta. Perinnekäsitöiden lisäksi valikoimaan kuuluu moderneja puuesineitä, keramiikka ja erilaisia koruja.

TAITOKOULUTUS

CraftCorner palvelee asiakkaitaan myös Taito Helskyn järjestämillä koulutustarjonnalla. Koulutukseen voivat osallistua niin lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmat. Lasten ja nuorten Taito-käsityökoulu on käsityön taiteen perusopetusta, jossa on mahdollisuus oppia monia eri käsityötekniikoita ja tutustua mitä erilaisimpiin materiaaleihin. Aikuisille on tarjolla 4-vuotisen käsityökoulun lisäksi myös lyhytkursseja ajankohtaisista aiheista sekä käsityöklubitoimintaa, jossa kokoonnutaan yhteen kerran kuukaudessa oppimaan lukuvuosisuunnitelman mukaisesti. CraftCorneriin myös kehitämme uusia koulutusmahdollisuuksia, joten kannattaa olla kuulolla ja tulla rohkeasti mukaan. Meillä kynnys ei ole korkea!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Tutustu myös CraftCornerin kotisivuihin alla olevasta linkistä!

Siirry sivun alkuun

Ikkunanäyttely

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.3. Jokipiin Pellavan Sataraita mallisto 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Tervetuloa!

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, kevät 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan!

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.