Lasten leiritoiminta 2017

Mukavaa tekemistä innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 12 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin
yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Leirin hinnat vahvistuvat myöhemmin.

Kesä käsillä muotoiluleirit

Keppihevosen valmistus leiri
Malmilla ma - pe 31.7 - 4.8.2017 klo 9 -15

Leirillä valmistetaan yksilöllisen Keppihevosen. Kepparin valmistuksessa käytetään mm.kangasta, huopaa, lankaa ja villasukkia jne. Leirillä tehdään erirotuisia, usein oikeiden hevosten rotujen mukaisesti. Valmistetaan myös pilttuu ym. varusteita, jotka ovat samantapaisia kuin oikeidenkin hevosten. Keppihevoselle keksitään rotu, sukupuoli, nimi jne. Halutessa omalle kepparille voi valmistaa myös sukutaulun, aivan oikeiden hevosten tapaan.Se on harrasteväline ja käsityön taidonnäyte.

Malmilla ma - pe 5.-9.6.2017 klo 9 -15
Leirin teemana on muotoilu.
Tutustutaan kolmiulotteisen muodon hahmottamiseen ja rakenteeseen käyttäen eri käsityötekniikoita, mm. muotoillaan kolmiulotteiset teokset ekovillamassasta. Leiriin kuuluu retki Designmuseoon, jossa tutustutaan teoksiin erityisesti suomalaisen muotoilun näkökulmasta. Lisäksi leirillä valmistetaan pieniä, virkistäviä "välipalatöitä" helposti ja nopeasti.

Malmilla ma - pe 12. - 16.6.2017 klo 9 -15
Leirin teemana ovat värit. Viikon aikana tutustutaan erilaisiin käsityön tekniikoihin ja materiaaleihin. Valmistetaan mm. erilaisia nauhoja, mosaiikkitöitä sekä opitaan helmikudontaa. Leirin aikana tehdään retki Seurasaareen, jossa tutustutaan museoon erityisesti suomalaisen käsityöperinteen näkökulmasta. Lisäksi leirillä valmistetaan pieniä, virkistäviä "välipalatöitä" helposti ja nopeasti.

CraftCornerissa ma - pe 5. - 9.6.2017 klo 9 -15
Leirin teeman on värit.
Viikon aikana tutustutaan erilaisiin käsityön tekniikoihin ja materiaaleihin. Valmistetaan mm. erilaisia nauhoja, mosaiikkitöitä sekä opitaan helmikudontaa. Leirin aikana tehdään retki Seurasaareen, jossa tutustutaan museoon erityisesti suomalaisen käsityöperinteen näkökulmasta. Lisäksi leirillä valmistetaan pieniä, virkistäviä "välipalatöitä" helposti ja nopeasti.

CraftCornerissa ma - pe 12. - 16.6.2017

Leirin teemana on muotoilu. Tutustutaan kolmiulotteisen muodon hahmottamiseen ja rakenteeseen käyttäen eri käsityötekniikoita, mm. muotoillaan kolmiulotteiset teokset ekovillamassasta. Leiriin kuuluu retki Designmuseoon, jossa tutustutaan teoksiin erityisesti suomalaisen muotoilun näkökulmasta. Lisäksi leirillä valmistetaan pieniä, virkistäviä "välipalatöitä" helposti ja nopeasti.

Yhden leirin hinta on 70 euroa, sisältää opetuksen, materiaalit ja lounaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kirsi Juntunen
koulu@taitoetelasuomi.fi
044 5569 324

Voit ilmoittautua myös täydentämällä alla olevat kentät.

Kirjoita:

  • viestikenttään lapsen nimi ja leirin numero, johon hän on tulossa
  • nimikenttään vanhemman nimi
  • sähköpostikenttään vanhemman sähköposti
  • puhelinkenttään vanhemman puhelinnumero ja
  • osoitekenttään laskutusosoite.

Paina sen jälkeen LÄHETÄ-nappia.
Siirry sivun alkuun

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!

Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ikkunanäyttely I

Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely Taito Shop Helskyn näyteikkunassa 30.4.-28.5.2017.

Korttien tekijä Anja Wähling paikalla: pe 19.5 klo 12 - 17 ja ke 31.5 klo 12 - 17. Tervetuloa!

Ikkunanäyttely II

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.5. Risako ja Personal Design Hat. Tekijät voit tavata myymälässä 2.5. klo 10-17.

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.