Ikkunanäyttely

Jokipiin Pellava Oy:n Ikkunamyyntinäyttely 1.3 - 31.3.2017

Suomen 100-vuotta Sataraita-saunatekstiileissä 2017

Sataraita-tuotteiden raidoitus on kudottu kuin elämämme, yllätyksellisesti ja jokainen hieman omanlaisenaan, mutta toisiinsa lomittuneena ja sitoutuneena. Raidat heijastelevat suuria ja pieniä merkkihetkiämme, perinnettämme sekä nykyisiä digitaalisia rytmejämme.

Vuosikymmenten ja vuosisatojen muistojen lomittumisesta nykyisyyteen ja tulevaan on kudottu pyyhesarja Sataraita. Onhan pellava kuulunut jo ennen valtiollisen itsenäisyytemme aikaa jokaisen suomalaisen liinavaatekaappiin, kirstuun tai nyssykkään, jossa on kuljetettu maallinen omaisuus. Pellava pyyhkeenä, lakanana tai liinana on ollut ja on edelleen läsnä elämän käännekohdissa, arjessa ja juhlassa.

Pellavafroteen ja sileiden pyyhkeiden kokonaisuuden raidoitus rytmittyy kuin elämämme, yllätyksellisesti mutta luonnollisesti ja jokaisen hieman omanlaisenaan, mutta toisiinsa lomittuen ja sitoutuen. Raikkaat raidat peilaavat suomalaista luonnonläheistä oloa ja sielunmaisemaa, konkretiaa ja arkeamme. Raitojen rytmitys viittaa suomalaiseen perinteeseen: räsymattoihin, raanuihin, hirsiseinään, perunavakoihin, mutta myös nykyiseen digitaaliseen muutokseen ja teknon rytmiin, eteenpäin. Raidat heijastelevat yhteisiä merkkihetkiämme, sinisen raikkaina ajatuksinamme, alati muuntuvana, kehittyvänä ja uutta luovana, iloisena ja hersyvänä.

Sataraita-designista valmistetaan pellavafroteiset pyyhkeet ja pesimet sekä rullapyyhkeet, laudeliinat ja saunatyyny.

Pellavan ja puuvillan yhdistelmä on helppohoitoinen ja soveltuu nykyiseen elämään ja arkeen. Raitarytmi ja värien raikkaus ilmentää suomalaisen arjen kauneutta ja raikkautta.

Lisätietoja:
www.jokipiinpellava.fi

Siirry sivun alkuun

Ikkunanäyttely

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.3. Jokipiin Pellavan Sataraita mallisto 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Tervetuloa!

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, kevät 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan!

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.