Kurssit kevät 2017

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Kevään taitokurssit 2017

Aika ke 15.3 klo 17.30 - 20.30
Hinta 25 € + materiaalit
Opetuspaikka CraftCorner, Eteläesplanadi 4

Suosion vuoksi järjestämme toisen kurssin!
Aika ke 10.5. klo 18.00-21.00

Kurssilla valmistetaan tyylikäs pikkulaukku kevään juhliin ja kesän rientoihin. Omat kankaat tekevät laukusta yksilöllisen. Kangas voi olla esim. puuvilla tai muuta vastaavaa, myös joustava materiaali sopii hyvin käytettäväksi.


Koristellut munat


Aika ke 29.3 klo 17.30 - 20.30
Hinta 25 € + materiaalit
Opetuspaikka CraftCorner, Eteläesplanadi 4

Pääsiäisen perinteeseen kuuluvat lahjaksi annettavat ja onnea tuovat munat, joita voi koristella joko perinteisillä tai uusilla tekniikoilla. Koristellut munat sopivat hyvin myös ympäri vuoden käytettäväksi sisustuselementteinä. Kurssilla tyhjennettyjä kananmunia "dipataan" väriliemessä sekä koristellaan tusseilla ja helmitarroilla.


Kesäkassi japanilaiseen tapaan ommellen

 
Aika ke 5.4 klo 17.30 - 20.30
Hinta 25 € + materiaalit
Opetuspaikka CraftCorner, Eteläesplanadi 4

Tämän huolettoman kesäkassin voi valmistaa kirjavista kankaista, kierrätykseen päätyneistä farkuista tai hillityistä pellavista. Japanilaistunnelma syntyy geometrisista muodoista ja helposta valmistustavasta.Makramee tutuksi

Aika 31.3 klo 17.30 - 19.00 ja
12.4 klo 17.30 - 20.30
Hinta 35 € + materiaalit
Opetuspaikka CraftCorner, Eteläesplanadi 4

Makramee tutuksi -kurssilla pääset oppimaan yksinkertaisen tasosolmun. Voit itse valita millaisen tuotteen valmistat. Illan aikana saat ohjeistuksen joko kassin, lampunvarjostimen tai riipputuolin valmistukseen.
Kynsilakkakorut

Aika ke 26.4 klo 17.30 - 20.30
Hinta 25 € + materiaalit

Kurssilla valmistetaan yksilöllisiä kynsilakkakoruja sormuksia, riipuksia jne. Näyttävien kynsilakkakorujen valmistus aloitetaan lasikapussien maalauksesta/koristeluista. Maalaus tehdään aivan tavallisella kynsilakalla. Valmistus on helppoa ja niin koukuttavaa


Kevään juhlakortit

Aika 3.5 klo 17.30 - 20.30
Hinta 25 € + materiaalit

On ilo valmistaa yksilöllisiä kortteja kevään juhliin. Voit käyttää korttien koristeluun stansseja, leimasimia, pitsejä jne. vain mielikuvitus on rajana. Kurssilla käytetään erilaisia valmiita kartongista valmistettuja korttipohjia. Ideoidaan, suunnitteellaan ja valmistetaan yhdessä!

Taito Etelä Suomi ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Taitokursseja tukee:
Voit ilmoittautua kurssille myös alla olevalla lomakkeella. Kirjoita viestikenttään kurssin nimi ja ajankohta, täytä yhteystietosi ja paina lähetä painiketta.

Kiitos ilmoittautumisestasi!


Tiedustelut ja ilmoittautumiset Taitokursseille:
www.taitoetelasuomi.fi
Kirsi Juntunen
gsm 044 5569 324
kirsi.juntunen@taitoetelasuomi.fi
Siirry sivun alkuun

Ikkunanäyttely

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.3. Jokipiin Pellavan Sataraita mallisto 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Tervetuloa!

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, kevät 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan!

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.