Ikkunanäyttely II

Toukokuun ajan Taito Shop Helskyn ikkunamyynnissä on esillä Risako ja Personal Design Hat, väriä, eloa, elämää!

Tervetuloa!

Risako valmistaa muistettavimmat kukkarot ja laukut kierrätyspitsistä ja PD -Hat:n tuotantoon kuuluu täydellisesti istuvat hatut joka säähän. Valikoimasta löydät hyvin yhteensopivat laukut ja hatut arkeen, työhön ja juhlaan. Näistä tuotteista ei puutu leikkisyyttä ja väriä, mutta yhtä hyvin voit löytää myös tutun ja turvallisen mustan ja harmaan sävyt.

PERSONAL DESIGN HAT

Täydellinen päähine kuvaa kantajansa persoonaa ja kestää kulutusta. Päähine istuu päähän, tuntuu mukavalta ja suojaa sääolosuhteilta. Täydellinen päähine antaa käyttäjälleen myös ripauksen itsevarmuutta!

Personal Design Hat- yrityksen sielu on päähineiden ja lakkien mallimestari Marja-Leena Tenhunen, jolla on 24 vuoden kokemus alalta. Hän on toiminut aiemmin juuri päähineiden ja hattujen tuotekehitystiimissä ja kahdeksan vuotta erikoismallimestarina. Päähineet ovatkin Marja-Leenalle elämäntapa — yhtä aikaa sekä työ että harrastus.

Marja-Leenan unelmana on, että jokainen löytäisi itselleen täydellisesti istuvan ja persoonaansa kuvaavan päähineen. Päähineet ovat sekä laadukkaita että trendikkäitä. Persoonallisia päähineitä toteutetaan myös mittatilaustyönä. Personal Design Hatista saat tilauksesta myös erikoiskokoa tai -muotoa vaativia päähineitä.

RISAKO

Kierrätyspitsinen laukku tuo meille paljon muistoja menneiltä ajoilta. Se tuo muiston ehkä isoäidistä tai tädistä, kesämökistä tai lomasta. Siksi se tuo meille hyvän mielen ja iloa arkipäiväämme.

Risakon tuotteiden muistot herättää henkiin Heidi Keskitalo, Pohjanmaalla omalla Fabriikilla. Hän on ommellut erilaisia materiaaleja yli 20 vuotta. Kierrätys- ja ekologiset materiaalit ovat olleet käytössä heti Risakon perustamisesta lähtien, vuodesta 2012. Heidi suunnittelee ja valmistaa ainutlaatuiset käsilaukut ja kukkarot kierrätetyistä käsin virkatuista pitseistä kunnioittaen hurmaavien materiaalien ominaisuuksia. Nämä pitsit ovat niitä, jotka ovat vuosien varrella unohtuneet kaappien kätköihin. Näin saadaan uusi elämä jo unohtuneille, taikka rikkoontuneille pitseille sekä nostettua käsityöperinnettä ja sen arvostusta.

Risakon ilme on värikäs ja eläväinen, niin kuin materiaalitkin ovat, siksi ne sopivat hyvin monen tyylisille ihmisille. Pitsituotteita on mahdollisuus teettää itselleen sopivan värisillä väriyhdistelmillä taikka teettää se omasta rakkaasta pitsistä.

Personal Design Hat/hatuntekija Marja-Leena Tenhusen ja Risako/Heidi Keskitalon, pitsilaukut voi tavata myymälässä tiistaina 2.5. klo 10-17. Tervetuloa!

Siirry sivun alkuun

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!

Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ikkunanäyttely I

Sata naista — tuhat mekkoa teemanäyttely Taito Shop Helskyn näyteikkunassa 30.4.-28.5.2017.

Korttien tekijä Anja Wähling paikalla: pe 19.5 klo 12 - 17 ja ke 31.5 klo 12 - 17. Tervetuloa!

Ikkunanäyttely II

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-31.5. Risako ja Personal Design Hat. Tekijät voit tavata myymälässä 2.5. klo 10-17.

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.