Ikkunanäyttely II

Taito Shop Helskyssä ikkunanäyttelyssä 1.-30.4.2017 Haraldin Kenkä.

Tervetuloa!

THYRA GORM
Haraldin Kenkä, Helsinki

Haraldin Kenkä käynnisti toimintansa 1998 Helsingissä. Yrittäjä Nora Harald aloitti vuonna 2005 tutkimustyön luontoystävällisen kengän valmistuksesta, päämääränä erikoisammattitutkinto ja oma ekologinen jalkinemallisto.

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin verkkokauppa on totta ja kaksi naisten kenkämallia on valmiina astumaan markkinoille. Punaisena lankana mallistoa suunniteltaessa on ollut kestävä kehitys sekä luontoa arvostava kuluttaminen ja malliston kaikki materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät ovatkin näiden arvojen mukaisia.

THYRA GORM on uusi kenkämerkki, jonka mallit valmistetaan käsityönä vain tilauksesta Helsingin verstaalla suoraan asiakkaalle.

Verkkokaupassa sinulla on mahdollisuus valita mieleiseesi kenkämalliin oma väriyhdistelmäsi kuudesta eri päällisen väristä tai tilata yksiväriset kengät, jos niin haluat.

THYRA GORM -kenkien päällisen nahat ovat luonnollisen kauniita ja kestäviä kasviparkittuja rasvanahkoja. Vuorinahka on miellyttävän pehmeää ja kestävää neutraalin väristä kasviparkittua nahkaa. Se on vapaa harmillisilta (esim. kromi) aineilta, jolloin voit pitää kenkiä turvallisesti vaikkapa paljaissa jaloissa. Päällinen ja vuori on ommeltu toisiinsa kiinni näyttävällä langalla.

THYRA GORM -kenkä on suunniteltu kestämään. Kenkien nahkainen antura on ommeltu kiinni kengän etupäälliseen vahalangalla ja kenkien täysnahkaiset korot takaavat sen, että rakenne on kestävä. Kenkien kulutuspinnat ovat kumia ja vaihdettavissa uusiin tarvittaessa. Verkkokaupassa voit myös valita pohjareunan ja koron viimeistelyvärin. Kenkien tikkaukset ommellaan aina käyttäen mustaa, erivahvuista lankaa.

THYRA GORM -kenkien muoto eli lesti on pitkän suunnittelun tulos, jonka tavoitteena on erinomainen istuvuus ja miellyttävä mukavuus jaloillesi.

Taito Shop Helskyssä on myynnissä eri väriyhdistelmillä valmistetut malliparit, joita kokeilemalla löydät oman kokosi ja saat fiiliksen siitä, miltä ne tuntuvat jaloissa. Kokohaarukka on 35-42. Avokas maksaa 345,-/pari ja matala nilkkuri 395 ,-/pari. Voit ostaa itsellesi valmiin malliparin tai tehdä oman tilauksesi verkkokaupassa.

Astu Haraldin Kenkään — unelmiesi kenkävalmistamoon!

Siirry sivun alkuun

Ikkunanäyttely I

Helsinkiläisen Tarja Siikin mattonäyttely Taito Shop Helskyssä 1-30.4.2017. Tervetuloa mattokaupoille!
Tekijän voi tavata paikan päällä maanantaina 10.4. klo 11-18.

Ikkunanäyttely II

Taito Shop Helskyn ikkunanäyttelyssä 1.-30.4.2017 Haraldin kenkä. Kipinkapin kenkäostoksille!

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, kevät 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan!

Taito Shopista

Ebba Masalinin maalaamat kasvit löytyvät nyt tauluista, julisteista, korteista, pyyhkeistä, kaitaliinoista jne. Tervetuloa ostoksille!

Verkkokauppa

Taito Helskyn kautta pääset nyt myös teetee SHOPin verkkokauppaan klikkaamalla oheisesta kuvasta.