Ikkunanäyttely 3

Tellan päähineet Taito Shop Helskyn ikkunamyyntinäyttelyssä 1.-30.9.2017.

Tellan päähineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne somistavat valikoimallaan koko perhettä. Tellan juuret ovat vuodelta 1935, jolloin perustettiin Teuvan Lakkitehdas.

Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Pohjanmaalla Kurikassa ammattitaitoisten ompelijoiden toimesta. Jokaisen tuotteen tekijä on tiedossa ja valmistusketjun osat voidaan jäljittää.

Tella suosii luonnonmateriaaleja. Luonnonkuidut ovat hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Kaikki tuotteissa käytetyt neulemateriaalit valmistetaan Suomessa. Tellan tuotteissaan käyttämät kankaat kudotaan Suomessa ja Euroopassa.

Vastuullisuus on aina ollut tärkeä arvo Tellan suunnittelussa ja toimintatavoissa. Tuotteet ovat klassikoita, jotka kestävät aikaa ja luovat omistajansa tarinaa. Tellan suunnittelussa perinteet ja uusi aika kohtaavat.
Tellan tuotteet suunnittelee yrityksen toimitusjohtaja, taiteen maisteri Liina-Maaria Lönnroth

LIINA-MAARIA LÖNNROTH
Toimitusjohtaja / Managing Director
Designer, Master of Arts

Tella Oy
Kankaantie 25
61300 Kurikka

Tellan showroom
FRAMI,
Kampusranta 9 C
60320 SEINÄJOKI

tel. +358 40 7559970
liina-maaria(dot)lonnroth(AT)tella(dot)fi


Siirry sivun alkuun

PaaPii

PaaPiin suosittujen kuosillisten trikookankaiden PopUp-myynti Taito Shop Helskyssä 6.-21.10.2017. Tervetuloa tekemään löytöjä!

MESSUT

Tavataan Wanhan Sataman kädentaitomessuilla 23.-24.9.2017.
Taitopajassa voit valmistaa nahkarannekkeen ja Taito Shopin puolelta voit ostaa materiaaleja, tuotepaketteja ja valmiita kotimaisia käsityötuotteita! Taito Etelä-Suomi ry:n osasto B7.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

IKKUNANÄYTTELY 1

Hopeasta mustikoita, jäkälää ja pajupalloja! Heta Salmen upeat hopeakorut ikkunanäyttelyssä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 2

ArticQueen Taito Shopin ikkunanäyttelyssä vielä syyskuun ajan. Tervetuloa!

IKKUNANÄYTTELY 3

Syksy hiipii pikkuhiljaa ja päähineet sen myötä. Tervetuloa tekemään löytöjä - Taito Shopissa nyt ensimmäistä kertaa myynnissä Tellan Suomessa valmistetut laadukkaat päähineet. Tervetuloa!

Oppilashaku käynnissä!

Kädentaidoista uusi harrastus!
Taito Etelä-Suomen käsityö ja muotoilukoulu järjestää yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta 6-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille.