Ikkunanäyttely 1

RIPEKO-tuotteet ikkunamyyntinäyttelyssä Taito Shop Helskyssä 2.-31.10.2017.

Ripeko pukee sinut kotimaisin tuottein ilolla ja värienergialla.

Ripekon yhdistäviä voimia ovat taidokas työ, ympäristön huomioiminen ja väreillä leikittely. Ripeko on kolmen suomalaisen yrityksen huippuosaamista.

Pietarsaarelainen Risako suunnittelee ja valmistaa kierrätetyistä pitsiliinoista käsilaukkuja ja kukkaroita monessa koossa ja monenlaiseen makuun. Tilauksena myös niistä isoäidin virkkaamista liinoista.

Personal Design Hat Oy Jyväskylästä valmistaa persoonallisia, laadukkaita ja hyvin istuvia päähineitä joka säähän. Myös räätälöidysti, vaikka omista materiaaleista.

Kongaamon uniikit takit tuovat elämään iloa ja väriterapiaa, ja tarjoavat persoonallisen vaihtoehdon sille turvallisen mustalle, "siellä jossain" valmistetulle tusinavaatteelle. Kongaamon takeissa menneiden vuosikymmenten kangasaarteet, kuten vaikkapa vanhat verhot, pääsevät kaappien kätköistä elämään kokonaan uutta elämää.

Kokovalikoima on laaja, 32-58, ja kuosivaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Oman väriterapiatakin voit tilata myös yksilöllisesti omille mitoillesi muokattuna, vaikkapa omasta perintökankaastasi.

Siis Iloa ja voimaa väreistä — Rohkeutta olla juuri Sinä!

Tekijät ovat tavattavissa myymälässä 3.10.2017 klo 10-17!

Tervetuloa!

Lisätietoja:
www.personaldesignhat.fi
www.risako.fi
www.kongaamo.fi


Siirry sivun alkuun

JOULUN AVAUS

Tervetuloa jouluglögille CraftCorneriin sunnuntaina 27.11. klo 12-17!
Klo 15-17 voit tavata jalokiviasiantuntija - gemmologi Riitta Malmivaaran. Hän käyttää kultausta, punsselointia ja helmiä sekä jalokiviä korurasioidensa koristeluun. Rasiat on valmistettu puusta ja verhoiltu sisältä.

ASIAKASLEHTI Taito Etelä-Suomi, syksy 2017

Tutustu uuteen asiakaslehteemme - ihastu ja ilmoittaudu mukaan kursseille!

YRITYSLAHJAT

Etsitkö Helsinki-aiheisia yrityslahjoja! Vastaus saattaa löytyä oheisesta linkistä.

Taito Shop -ketjun VERKKOKAUPPA

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!